DENİZLİ / HONAZ - Honaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığımızın 2024/36 sayılı genelgesi doğrultusunda planlanan Okul Müdürü Meryem NEMUTLU başkanlığında  işletme temsilcileri ile yapılan toplantımızı gerçekleştirdik.Okulumuz Öğretmenler Odasında gerçekleşen toplantıda İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda gerekli önlemlerin alınması,öğrencilerimizin işletmelerdeki durumları,devam-devamsızlık takibi gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Emeği geçen İdareci öğretmen ve işletme temsilcilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

24-25 Mart 2024 tarihlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Ordu ilinde düzenlemiş olduğu Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Birinciliği müsabakalarında 12.sınıf öğrencimiz YASİN ÇAKIR sağ kolda Türkiye 2.si olmuştur.Okulumuzu onurlandıran öğrencimizi mücadelesi ve cesareti için tebrik eder, öğretmenilerimiz Hatice Serap ÇAL ile Ali YAHŞİ'ye de emek ve katkıları için çok teşekkür ederiz.Başarılarınız daim olsun.

12. sınıf öğrencisi Mehmet Ali ESGİCİ ödülünü aldı

HONAZ MTAL ALAN TANITIMLARI

Mrt

Denizli Narkotik Suçlar Şube Müdürlüğü polisleri Uyuşturucu ile mücadele semineri gerçekleştirdi.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ KAPSMINDA DÜZENLENEN YARIŞMALARDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN RABİYA YAVAŞ ÖDÜL ALMIŞTIR.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü'nün 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şanlı destanlar yazan kahramanlarımızı, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Programda emeği geçen  başta Tarih Öğretmenimiz Çiğdem ULUPINAR ve İngilizce Öğretmenimiz Özge Sınlık ile görevli tüm öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Ergenlik Dönemi Tanıtım Broşürü ve Eğitimi

Mrt

Honaz MTAL olarak 12 Mart İstiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı gerçekleştirdik.

Mrt

05.03.2024 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı uygulanmıştır.Amacımız daha bilinçli ve sorumluluk sahibi gençlerin afetlere karşı olan farkındalıklarını artırmaya çalışmaktır.En başta okulumuzun Sivil Savunma Kulübü Danışman Öğretmeni Barış AKDERE'ye daha sonra da tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza katkıları ve emekleri için çok teşekkür ederiz.

Mrt

04.03.2024 tarihinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuzda tüm sınıf kademelerinde  Afet Farkındalık Eğitimi verilmiştir.

Şbt

23-24-25 Şubat 2024 tarihlerinde Aydın-Nazilli Spor Salonu’nda düzenlenen Genç Erkekler Bilek Güreşi Turnuvası’nda okulumuz öğrencisi Yasin ÇAKIR sağ kolda Ege Bölge 1.si olmuştur.Sol kolda ise 3.lük derecesini almıştır.Yasin ÇAKIR,Türkiye şampiyonluğu için Ordu’da düzenlenecek turnuvada yarışmaya hak kazanmıştır.Öğrencimizi ve değerli katkıları için Hatice Serap ÇAL öğretmenimizi yürekten kutlarız.

12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ EGE BOLGESİ KARİYER FUARINA KATILDI

Şbt

Denizli il Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri okulumuzu ziyaret etti.

Şbt

OKULUMUZDA İSG SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR.